DJ en Sax

OF JULLIE FEEST NU GROOT OF KLEIN IS: ARNOUD ALS SAXOFONIST BOEKEN IN COMBINATIE MET EEN DJ IS SUCCES VERZEKERD! Arnoud de Graaff is een geweldige enthousiaste en professionele saxofonist die optreedt op allerlei soorten feesten, van bruiloften en verjaardagen tot evenementen en festivals. Het publiek reageert altijd enthousiast wanneer Arnoud op zijn eigen opzwepende wijze over de muziek en beats van de DJ speelt. DJ en saxofonist Arnoud vermaken samen graag het publiek met hun energieke vibe, fijne draaitechnieken en professionele spel. Stilstaan zal geen optie zijn!

Laat uw gasten zich extra welkom voelen door “De Heer van Ontvangst”. Arnoud ontvangt uw (avond) gasten graag met humor, een dolletje, een dansje en fijne saxofoon muziek. Iedereen komt met een vrolijk gevoel en een glimlach binnen. Arnoud is oa. bekend van zijn werk met Caro Emerald. Kijk voor meer informatie op: www.arnouddegraaff.nl en www.goudenproducties.nl.

Leuk dat je mijn website bezoekt!

Hier vind je onder andere een overzicht van de verschillende bands/formaties waarin ik nu speel. Wil je een van deze bands boeken of mij als saxofonist toevoegen aan je band of studio-opname dan kun je mij even bellen of het informatieformulier hieronder invullen.

Voor saxofoonles klik je rechts boven op “Saxofoonles”. Je vindt dan alle informatie over visie, lessen en mogelijkheden.

Via het contactformulier kun je vragen stellen of je aanmelden voor een gratis proefles!

Bellen kan natuurlijk ook altijd.

Hopelijk tot spoedig!
Groet Arnoud.

info@arnouddegraaff.nl
06 12 57 75 63

Karnemelksloot 32
2806 BG Gouda