Gouden Producties

Stel je voor:

De zwoele klanken van een saxofoon lokken jou en je gasten naar de perfect gedekte tafels, waarop heerlijk eten en bijpassende dranken staan te wachten. Het feest is begonnen en een bandje ondersteunt de sfeer met achtergrond muziek die jij verkiest.

Na het diner verzorgt een DJ loungemuziek als opmaat naar een dansfeest. Nieuwe gasten arriveren en de schuiven gaan open. Een live muzikant speelt mee en het is dansen en feesten tot……

Hoe vind je het om op de klanken van een aria in een gondel te arriveren op je feestlocatie? Een doedelzakspeler je wiskeyproeverij te laten openen of een tafelgoochelaar, die zijn kunsten vertoont tijdens het buffet?

Zo zijn er tal van scenario’s te bedenken, waarin goed gekozen acts een sfeer verhogend effect hebben tijdens een feest, zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten.

levert vele soorten acts. Zij vindt en maakt elk feest uniek. In persoonlijk gesprekken zoeken we naar de gewenste passende invulling. Natuurlijk verzorgt

de contacten, de afstemming met verschillende partijen, contracten, prijsafspraken en logistieke zaken van de acts en houdt ze rekening met de regels en vergunningen, die er op de feestlocatie gelden.

Bel of mail voor een afspraak.

Vriendelijke en muzikale groet,

Arnoud de Graaff.
www.goudenproducties.nl
info@goudenproducties.nl
06-12577563

Locaties waar Gouden Producties vaak actief is zijn:
De Lichtfabriek, Museum Cafe, Oude Stadhuis op de Markt en het Weeshuis Hotel in Gouda           

LF Gouda

Museum Cafe

Musemtuin

Stadhuis op de Markt

Burgerhal in het Oude Stadhuis

Relais & Châteaux  Weeshuis Gouda

 

 

Leuk dat je mijn website bezoekt!

Hier vind je onder andere een overzicht van de verschillende bands/formaties waarin ik nu speel. Wil je een van deze bands boeken of mij als saxofonist toevoegen aan je band of studio-opname dan kun je mij even bellen of het informatieformulier hieronder invullen.

Voor saxofoonles klik je rechts boven op “Saxofoonles”. Je vindt dan alle informatie over visie, lessen en mogelijkheden.

Via het contactformulier kun je vragen stellen of je aanmelden voor een gratis proefles!

Bellen kan natuurlijk ook altijd.

Hopelijk tot spoedig!
Groet Arnoud.

info@arnouddegraaff.nl
06 12 57 75 63

Karnemelksloot 32
2806 BG Gouda